Vijverexpress.nl

UV lamp vijver

UV lamp vijver

Iedereen wil van zijn vijver kunnen genieten en er niet teveel werk en onderhoud aan hebben. Helder en schoon vijverwater is wat iedereen graag wil en vanaf nu behoort groen water definitief tot het verleden met een uv lamp vijver. Bij de vijververlichting webshop vindt u een groot assortiment aan vijverbenodigdheden, waaronder ook een uv lamp vijver.

Biologisch evenwicht met UV lamp vijver

Door een verstoord biologisch evenwicht en een teveel aan zonlicht kan het voorkomen dat uw vijverwater troebel of groen wordt. Met een uv lamp in uw vijver worden door het ultra violette licht zweefalgen op een effectieve manier bestreden waardoor de vijver mooi helder water krijgt. Dit spaart enorm veel tijd aan onderhoud en u wilt natuurlijk veel liever van uw vijver genieten dan dat u zich onnodig moet ergeren aan algen die voorkomen hadden kunnen worden. Wanneer u de uv lamp in de vijver gebruikt, worden niet alleen algen, maar ook diverse ziektekiemen die gevaarlijk zijn voor de vissen bestreden, waardoor de leefomgeving van de vissen zo optimaal mogelijk gemaakt wordt. De groei van zuurstofplanten wordt ook nog extra gestimuleerd wat nog een groot voordeel is van een uv lamp in uw vijver.  De nieuwste generatie uv-c-lampen bevatten amalgaam in plaats van kwik. Deze branden sterker en gaan 2 keer langer mee dan de PL en TL kwik lampen.

UV lamp vijver online bestellen

Voor meer informatie over het gebruik van een uv lamp in uw vijver helpen wij u graag. Zo kunt u nu direct live uw vraag stellen aan een van onze medewerkers via de online chat of kom eens langs in onze 1000 m2 showroom van vijvercentrum Meppel in Rogat. Maar u kunt vanaf nu ook heel gemakkelijk, snel en veilig online alles voor uw vijver bestellen in onze onlineshop de vijververlichting webshop en u krijgt uw bestelling binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Bij bestellingen boven €75,– betaalt u geen verzendkosten en mocht de bestelling niet naar wens zijn dan kunt u het binnen 30 dagen weer retour zenden. Wij storten dan het aankoop bedrag weer terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *