Vijverexpress.nl

Vijver UV lamp

Vijver UV lamp

Wie wil nou niet van zijn vijver genieten en er niet teveel werk en onderhoud aan hebben? Helder en schoon vijverwater is wat iedereen graag wil en vanaf nu behoort groen water definitief tot het verleden met een vijver UV lamp. In de webshop van Vijververlichting Webshop vindt u een groot assortiment aan vijverbenodigdheden, waaronder vijver UV lampen.

Bestrijdt zweefalgen met een vijver UV lamp!

Door een biologisch verstoord evenwicht en een overvloed aan zonlicht kan het voorkomen dat uw vijverwater troebel of groen wordt. Met het ultra violette licht van een vijver UV lamp worden de zweefalgen op een effectieve manier bestreden waardoor de vijver mooi helder water krijgt. Dit spaart enorm veel tijd aan onderhoud en u wilt natuurlijk veel liever van uw vijver genieten dan dat u zich onnodig moet ergeren aan algen die voorkomen hadden kunnen worden. Wanneer u de vijver uv lamp in de vijver gebruikt, worden niet alleen algen, maar ook diverse ziektekiemen die gevaarlijk zijn voor de vissen bestreden, waardoor de leefomgeving van de vissen zo optimaal mogelijk gemaakt wordt. De groei van zuurstofplanten wordt ook nog extra gestimuleerd wat nog een groot voordeel is van een uv lamp in uw vijver.  De nieuwste generatie uv-c-lampen bevatten amalgaam in plaats van kwik. Deze branden sterker en gaan 2 keer langer mee dan de PL en TL kwik lampen.

Online vijver UV lamp bestellen

Voor meer informatie over het gebruik van een vijver UV lamp in uw vijver helpen wij u graag. Zo kunt u nu direct live uw vraag stellen aan een van onze medewerkers via de online chat of kom eens langs in onze 1000 m2 showroom van vijvercentrum Meppel in Rogat. Maar u kunt vanaf nu ook heel gemakkelijk, snel en veilig online alles voor uw vijver bestellen in onze onlineshop de vijververlichting webshop en u krijgt uw bestelling binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Bij bestellingen boven €75,– betaalt u geen verzendkosten en mocht de bestelling niet naar wens zijn dan kunt u het binnen 30 dagen weer retour zenden. Wij storten dan het aankoop bedrag weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *